Фото 119.02.2018 для студентів та викладачів Факультету соціально-економічної освіти та управління Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова була проведена Лекція-Зустріч на тему «Герої нашого часу».

Ми вшановуємо пам'ять героїв України: Голодомор 1932-1933рр, Битва під Крутами, Бабин Яр. Тепер ми стали сучасниками ще однієї масової трагедії нашої країни. Трагічні події в Україні, починаючи з листопада 2013 року, тривожать та  не  залишають  байдужими  жодного  громадянина  країни. 

Фото 2

В ході зустрічі Горохов Сергій Вікторович (кандидат історичних наук, доцент кафедри соціальної філософії та освітньої політики,          боєць 25-го окремого мотопіхотного батальйону   — формування у складіЗбройних сил України, створеного як25-йбатальйон територіальної оборони«Київська Русь»з активістів Самооборони Майдану та мешканцівКиївської області), який у 2014-2015 роках будучи учасником бойових дій під Дебальцево, розповів про подвиги наших солдатів.

Фото 3

Студенти та викладачі Факультету соціально-економічної освіти та управління висловили подяку Горохову Сергію Вікторовичу за захист нашої Батьківщини.

На сході України нашу землю захищали і захищають батьки і родичі наших студентів:

Я дякую вам, хлопці, за життя,

Я дякую вам, хлопці, за свободу.

Фото 4

Пробачте нас. Пішли ви в небуття,

І більше не повернетесь додому.

Ви йдете в бій, йдете на вірну смерть,

Ви не лякаєтесь нікого і нічого.

Ви захищаєте своїх жінок й дітей,

Ви знаєте що робите й для чого.

Вас пам’ятати будемо завжди,

І з вами боримось за рідную країну.

За ту країну, де нема війни,

За нашу й вашу вільну Україну!

Фото 5

Хвилиною мовчання було вшановано батьків наших студентів і солдатів, які загинули на війні, захищаючи нас, і які назавжди в нашій пам’яті залишаться героями. Такі як Кірічек Вячеслав Вікторович – батько студентки Кірічек Анастасії Вячеславівни, який загинув 16 листопада 2014 рок; Слюсар Олександр Михайлович – батько студентки Орловської Діани Олександрівни, який помер 17 серпня 2016 року внаслідок отриманих поранень:

Народе мій, пишаюся тобою:

Моя душа – частинка твого «Я».

Красою правди у святім двобою

Понад Майданом сонця лик сія…

Є нація! Хай знають всі у світі:

Ми є! Народ піднявся із колін!

І переможно сонце правди світить,

Співає гордо наш Державний Гімн.

Фото 6

Україна вже почала переломну сторінку в історії, всі жадають перемоги.

«Українці! Будьте гідними! Боріться за своє достойне життя! Здійсніть наш заповіт».

Слава Україні! Героям слава!

Фото 7Фото 8

   
© NPUROUNDER