DSC 0080Днями Факультет соціально-психологічних наук та управління НПУ імені М.П.Драгоманова став епіцентром творчості, натхнення та креативу студентської молоді з усієї України, що завітала на ІІІ Всеукраїнський фестиваль АRT-PRACTICESTUDENTS – 2016 !Захід відбувся за традиційної та дружньої підтримки Управління молоді та спорту Департаменту освіти і науки, молоді та спорту Київської міської державної адміністрації та ВГО «Всеукраїнська асоціація арт-терапевтів України».

            Цьогоріч, організаторам Фестивалю вдалося об’єднати майже 250 студентів у чарівній магії арт-терапії. 19 сертифікованих майстрів всеукраїнського та міжнародного масштабу, подарували учасникам майже добу професіоналізму та інновацій у самореалізації особистості. Ресурсні майстер-класи з глинотерапії, ізотерапії,  фелттерапії, казкотерапії, арт-коучингу та арт-гри, пісочної, музичної, тканиної арт-терапії доповнила авторський мотиваційний  тренінг від титулованого арт-терапевта України, президента ВГО «Всеукраїнської асоціації арт-терапевтів України»,  кандидата педагогічних наук Олени Тараріної.

            Свідченням популярності арт-терапії серед студентської молоді стала географія його учасників. Цьогорічний Фестиваль відвідали не тільки студенти та викладачі НПУ імені М.П.Драгоманова, але й представники  з Національного університету «Києво-Могилянська академія», Київського національного університету імені Т.Г.Шевченка,  Національного авіаційного університету, Національного університету біоресурсів та природокористування, Київського університету імені Бориса Грінченка, Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана, Київського університету туризму, економіки та права, Дрогобицького державного педагогічного університету, Київського механіко-технологічного коледжу, Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка, Мелітопольського державного педагогічного університету та інших славетних вузів України.

            Сподіваємося, що  свято арт-терапії стало гідним подарунком до Дня працівника соціальної сфери та подарує наснагу майбутнім соціальним працівникам та психологам  на весь рік, аж до наступного - ІV Всеукраїнського фестивалю АRT-PRACTICESTUDENTS – 2017 !

                                                                                   Вл.інф.

   
© NPUROUNDER