Шановні Абітурієнти,  

Запрошуємо Вас отримати вищу освіту

на Факультеті соціально-економічної освіти 

НПУ імені М. П. Драгоманова

 

Ви молоді та активні? Шукаєте свій "квиток" у світле майбутнє? Бажаєте провести 6 років цікаво, захопливо та пізнавально?

Тут Ви зустрінете безліч успішних людей, матимете змогу отримтати знання за новітніми технологіями та методиками, прийняти участь у науковому та культурному житті Факультету, Києва та України, проявити та розвити всі свої вміння та таланти. Наш чудовий викладацький склад не дасть Вам занудьгувати ні на хвилину!

Все, що від Вас вимагається - це прагнення до знання, завзяття та бажання розвиватись та зростати професійно та особистісно!

Увага! в карантиний період всі питання щодо вступу, ви можете задати в нашому телеграм каналі

https://t.me/FSEOY

Відповіді абітурієнтам на запитання (за допомогою "ответить")

 

2022 профорієнтація соціологів 200 x 133Основною метою установи вищої освіти з профорієнтаційної роботи є залучення професорсько-викладацького складу Соціально-правового факультету Національного педагогічного університету імені М.П. Драгоманова, кафедр, студентів до активної участі в науково обґрунтованій системі заходів з професійної орієнтації молоді, приведення освітніх потреб абітурієнтів у відповідність з ринком праці на основі особистісно-орієнтованого підходу та створення умов для формування ними обґрунтованих професійно-освітніх планів.

 

 

Освітню діяльність забезпечують кафедри: 

Кафедра економіки освіти
Кафедра соціальної педагогіки
Кафедра соціальної політики
Кафедра соціології та публічних комунікацій
Кафедра теорії та технології соціальної роботи

 



   
© NPUROUNDER