436113461346134261346За підсумками конкурсного відбору молодих лідерів з усієї України студентка ІV курсу спеціальності «Соціальна робота» Факультету соціально-економічної освіти НПУ імені М.П.Драгоманова Коробцова Софія стала ченджмейкером лідерської програми для молоді «SDG-Амбасадори», яку ініціювала CSR Ukraine, експертна організація Центр «Розвиток КСВ».

 

    Щирі вітання її керівнику «Школи Social лідерства – Student», старшому викладачу кафедри теорії та технології соціальної роботи, здобувачу РhD Дар’ї Дмитрівні Бибик за розкриття можливостей та підтримку студентської спільноти молодих лідерів з формування лідерського потенціалу в умовах професійної підготовки.

    Маємо надію на Вашу перемогу та отримання почесного звання «SDG-Амбасадора» задля глобального руху за сталий розвиток, адже Ви дійсно готові творити зміни вже зараз!

    Участь у Програмі дозволить не тільки ознайомитися зі SDGs (Sustainable Development Goals), яких світ має досягти до 2030, але й змотивувати на їх виконання через залучення до глобального руху за сталий розвиток і популяризації ідей та цінностей сталого світу!

 

Савельчук І.Б.

436113461346134261346

   
© NPUROUNDER