428 жовтня 2018 року у Києві відзначили День визволення України від фашистських загарбників та вшанували пам’ять загиблих. З нагоди пам’ятної дати, усі небайдужі особи зібралися біля монумента Слави.

Виявляючи глибоку повагу до захисників Вітчизни – героїв Великої Вітчизняної війни, які поклали своє життя на вівтар Перемоги, студенти та викладачі факультету соціально-економічної освіти Національного педагогічного університеті імені М.П Драгоманова спільно з Київською міською державною адміністрацією поклали вінки та квіти до меморіалу Слави, на мармурових плитах якого викарбувані імена загиблих у роки війни громадян. Драгоманівці вшанували пам’ять загиблих воїнів хвилиною мовчання.

Студенти в захваті від церемонії до Дня визволення України від окупантів, адже мали чудову нагоду вклонитися полеглим у бою воїнам і у цей урочистий день розділити з ними їхню Перемогу.

 

17

 

20

8

 

У цей день студенти та викладачі факультету соціально-економічної освіти Національного педагогічного університеті імені М.П Драгоманова спільно з представниками КМДА приєдналися до вшанування Всіх тих, хто забезпечив це звільнення! Добра память про Вас завжди буде жити в їхніх серцях! Драгоманівці обіцяють гідно пройти цей шлях!

З Днем визволення України!

 

 

   
© NPUROUNDER